pondělí 14. listopadu 2011

Golden bracelet

Jelikož mám doma spousty nevyužitého materiálu, rozhodla jsem se vytvořit zbytkový náramek ze zlaté folie. Snad se bude líbit:
I have a lot of old material at home, so I decided to create a golden bracelet. It is made of golden foil. I hope you will like it.




Budete potřebovat: / You 'll need:


Zlatou folii 16x15 cm, kleště, stuhu cca 1m, lepící pistoli, kousek moosgumi nebo filcu 12x4 cm (podle rozměru náramku).
Golden foil 16x15 cm, black ribbon 1m, glue gun, a piece of moosgumi or felt 12x4 cm ( it depends on size of bracelet).


Zlatou fólii začnete postupně ohýbat. Nejprve začistíte okraje tak, aby neškrábaly, pomáhat si můžete kleštěmi. Pozor na protržení folie a ostré hrany!
Start to bend the foil. At first the edges - they musn't be itchy. You can use pliers too. You have to be careful,  because you can rupture foil easily!

ukázka skládání rohů

Fólii postupně skládejte až do požadovaného rozměru tak, aby byla pevná a obsahovala málo ostrých hran. Jemně mačkejte tak, aby se dosáhlo zmačkaného vzhledu.
Fold the foil into the required dimension. It should be solid without sharp edges. Squeeze carefully, to reach crumpled look.


Na kratší hrany folie přilepte stuhu. / Glue the ribbon on the edges.

přilepení stuhy na zavázání


Vše na závěr podlepte moosgumi nebo filcem, tak aby byl vnitřní povrch náramku příjemný. Poupravte vzhled kleštěmi nebo ručně. Náramek je hotov!
In the end glue on the moosgummi or felt. The inside surfase should be smooth. adjust the final look and it's finished!

Žádné komentáře:

Okomentovat