čtvrtek 10. listopadu 2011

Great DIY blog: Chic Steals!

Ještě před tím, než jsem si založila tento blog, byla jsem (a pořád jsem) vášnivou čtenářkou mnoha DIY blogů. Jedním z nich je také mimo jiné Chic Steals od Carly J. Cais. Na tomhle kreativním blogu si můžete prohlédnout autorčiny DIY výtvory, outfity, inspirace a mnoho jiných odkazů na další DIY výtvory.

Before I created this blog, I was (and I still am) an avid reader of many DIY blogs. One of them is Chic Steals by Carly J. Cais. On this creativ DIY blog you can find Carly's own DIY ideas, outfits, inspiration and a lot of links at another DIY creations.

Jako malou ochutnávku jsem vybrala několik inspirativních návodů. / As a small sample I have chosen some inspirational tutorials.


Originální šála - návod od Carly můžete najít zde:
Original DIY Dyed Fabric Looped Scarf you can find here:

image: from www.chic-steals.com by Carly J. Cais
Myslím, ze tento velmi dobře zpracovaný návod je inspirativní  přitom velmi jednoduchý i pro začátečníky. Skvělá možnost jak využít staré nevyužité triko. / This tutorial is inspirational, easy and also good for beginners. Great opportunity how to use olt T-Shirt.

Další návod na ohromující prsten najdete zde:
Next stunning ring DIY tutorial you can find here:


image: from www.chic-steals.com by Carly J. Cais
Tento návod na prsten patří do DIY par excellence. Je sice poněkud složitější, ale pro šikovné ruce jako stvořený. / This tutorial belongs to the DIY heaven. It's a bit complicated, but if you are creative person you don't mind.

1 komentář: